Overzicht van onze producten

Bij Kriany werken we met professionele producten, daar de schoonheid van het haar wordt bepaald door het evenwicht van de hoofdhuid. De hoofdhuid op een biologische manier herbronnen, geeft haar dat straalt van vitaliteit. We gebruiken exclusief I.C.O.N. producten, Daardoor kunnen wij u de beste behandeling aanbieden en weet u dat uw haar tot in de puntjes verzorgd wordt.

Vindt u het ook moeilijk om het juiste product voor uw haar te vinden? Na een grondige en professionele haardiagnose geven wij u advies op maat van uw haar en stijl. Ook mensen met haarproblemen kunnen bij ons terecht voor een gepaste oplossing.

Overzicht

I.C.O.N. biedt shampoos, conditioners, treatments en stylingtools met krachtige ingrediënten en innovatieve productformules. Je ruikt, ziet en voelt de energie. I.C.O.N. verandert de manier waarop je kijkt en de manier waarop je kijkt naar schoonheid. I.C.O.N. is een van de meest unieke filosofieën in de beauty industrie.
Ze proberen een gevoel te creëren in plaats van alleen maar een kijkje en het concept van aanraking te omhelzen. I.C.O.N. producten vertegenwoordigen het beste in schoonheid ! Wij gebruiken alleen de zuiverste ingrediënten, opgesloten in de hoogste kwaliteit te leveren formuleringen precies wat nodig is, wanneer nodig.

I.C.O.N. - Verzorging I.C.O.N. I.C.O.N. I.C.O.N. I.C.O.N.

Wij maken gebruik van anti managers, anti-oxidanten, acai bessen, de ACE van vitaminen, fyto-oestrogenen en andere technologische vooruitgang op voorhand de oorzaak van de schoonheid.
Alle producten zijn veganistisch, paraben vrij, milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar. Met alleen recycleerbare verpakkingen en alleen getest op mensen. I.C.O.N. is zeer uitgebreid. I.c.o.n heeft ook gels, crèmes, sprays en mousses waarmee u invloedrijke stijlen kunt creëren.

I.C.O.N. - India